Incidente între suporteri la stadionul Dinamo

Suporterii români de la Peluza Sud şi fanii olandezi au încercat să se încaiere, în minutul 4 al partidei dintre echipele Dinamo Bucureşti şi NEC Nijmegen, dar au fost opriţi de forţele de ordine care au folosit gaze lacrimogene.

68 afișări
Imaginea articolului Incidente între suporteri la stadionul Dinamo

Incidente între suporteri la stadionul Dinamo

Şi în partida tur au avut loc incidente între susţinătorii celor două formaţii, în urma cărora ambele cluburi au fost amendate de UEFA.

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de NEC Nijmegen, în prima manşă a Cupei UEFA, scor 1-0, iar la pauza returului de la Bucureşti scorul este egal, 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici