Incidente între suporterii români şi organizatori, la meciul cu Armenia, pe tema afişării bannerelor

Cei aproximativ 70 de suporteri români care au asistat la meciul dintre Armenia şi România au avut probleme în a-şi afişa steagurile şi bannerele. Organizatorii le-au cerut bani pentru ocuparea spaţiului publicitar, notează ProSport.

1519 afișări
Imaginea articolului Incidente între suporterii români şi organizatori, la meciul cu Armenia, pe tema afişării bannerelor

Incidente între suporterii români şi organizatori, la meciul cu Armenia, pe tema afişării bannerelor

România a avut o galerie micuţă în Armenia, aproximativ 65-70 de suporteri, însă fanii care s-au deplasat la Erevan au intrat în conflict cu organizatorii. Suporterii noştri au afişat mai multe steaguri şi bannere, însă au fost obligaţi să le dea jos de pe garduri. Un reprezentant la federaţiei din Armenia le-a explicat că trebuie să dea bani pentru a-şi afişa bucăţile de pânză, deoarece ocupă spaţiul publicitar.

Fanii României au protestat vehement, însă până la urmă s-au conformat. Au aprins apoi mai multe torţe, dar nu le-au aruncat în teren. După care au început să scandeze împotriva FIFA şi UEFA, moment susţinut şi de suporterii armeni. De altfel, fanii echipei gazdă au huiduit iniţiativa organizatorilor, în momentul în care le-au cerut suporterilor români să coboare steagurile de pe garduri.

Suporterii armeni şi federaţia sunt în conflict, din cauza deciziile luate de forul de la Erevan, care nu sunt pe placul fanilor. Printre ele, numirea lui Varujan Sukiasian ca selecţioner, deşi acesta a venit după cinci ani de pauză, timp în care a lucrat la Administraţia Cimitirelor din Erevan. În replică, oficialii federaţiei au dat ordin ca niciun suporter armean să nu fie lăsat pe stadion cu vreun steag sau mesaj. Au dorit astfel să se confrunte cu mesaje de protest şi critici, la un meci internaţional.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici