Mutu îi recomandă doi jucători lui Daum pentru dubla cu Armenia şi Kazahstan: Trebuie să joace cu Alibec şi Stanciu

Fostul internaţional Adrian Mutu spune că este obligatoriu ca prima reprezentativă a României să se întoarcă cu toate cele şase puncte în urma deplasărilor din Armenia şi Kazahstan, meciuri programate în preliminariile Campionatului Mondial, şi crede Alibec şi Stanciu trebuie să fie titulari.

212 afișări
Imaginea articolului Mutu îi recomandă doi jucători lui Daum pentru dubla cu Armenia şi Kazahstan: Trebuie să joace cu Alibec şi Stanciu

Mutu îi recomandă doi jucători lui Daum pentru dubla cu Armenia şi Kazahstan: Trebuie să joace cu Alibec şi Stanciu

"E imperativ să facem şase puncte. Cred că suntem peste ei şi trebuie să facem şase puncte. Dacă şi după meciurile astea o să avem scuze... E vorba de Kazahstan şi Armenia. Îmi pare rău, pe vremea mea nu existau aceste echipe", a declarat Adrian Mutu la Dolce Sport.

Fotbalistul retras din activitate la finalul stagiunii precedente are şi un sfat pentru selecţionerul Christoph Daum în perspectiva celor două meciuri: atacul României trebuie să fie format din Nicolae Stanciu şi Denis Alibec."Trebuie să joace cu Alibec şi Stanciu. Pentru mine, în faţă, n-ar lipsi nici Alibec şi nici Stanciu", a mai precizat Mutu.

După ce a obţinut un egal la debutul în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, scor 1-1, la Cluj, cu Muntenegru, pentru naţionala României urmează două meciuri în deplasare: cu Armenia, pe 8 octombrie, şi cu Kazahstan, trei zile mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici