Incidente pe stadionul Dan Păltinişanu înainte de partida FC Timişoara - Dinamo Zagreb

Suporterii echipei Dinamo Zagreb au provocat incidente pe stadionul Dan Păltinişanu cu aproximativ o oră înainte de începerea partidei cu FC Timişoara, din grupa A a Ligii Europa.

53 afișări
Imaginea articolului Incidente pe stadionul Dan Păltinişanu înainte de partida FC Timişoara - Dinamo Zagreb

Incidente pe stadionul Dan Păltinişanu înainte de partida FC Timişoara - Dinamo Zagreb (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Cei aproximativ 300 de susţinători ai formaţiei croate au intrat pe stadion, dar iniţial nu au vrut să stea în sectorul de tribună destinat lor şi au început să alerge. Ei au aruncat cu petarde şi fumigene pe teren, după care forţele de ordine au intervenit şi i-au trimis pe fani în sectorul de tribună destinat oaspeţilor. Suporterii au aruncat şi de acolo în direcţia forţelor de ordine, care i-au înconjurat, cu diverse obiecte, cu fumigene şi petarde.

Meciul FC Timişoara - Dinamo Zagreb, din grupa A a Ligii Europa, va începe la ora 22.05.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici