ÎNFRÂNGERE pentru STEAUA în LIGA EUROPA, scor 1-5 în meciul cu VfB STUTTGART

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, pe Arena Naţională din Capitală, cu scorul de 5-1 (4-0), de formaţia germană VfB Stuttgart, într-un meci din etapa a V-a a grupei E a Ligii Europa şi va juca pentru calificarea în 16-imile de finală în ultima rundă, în deplasare, cu FC Copenhaga.

3515 afișări
Imaginea articolului ÎNFRÂNGERE pentru STEAUA în LIGA EUROPA, scor 1-5 în meciul cu VfB STUTTGART

ÎNFRÂNGERE pentru STEAUA în LIGA EUROPA, scor 1-5 în meciul cu VfB STUTTGART (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Taşci '5, Harnik '18, Sakai '23 şi Okazaki '31, '55. Pentru Steaua a înscris Mihai Costea, în minutul 83.

0-1: Centrare a lui Kuzmanovici din corner de pe partea dreaptă, iar Taşci reia cu capul din 6 metri;

0-2: Kuzmanovici execută o lovitură liberă de pe stânga, Tătăruşanu greşeşte intervenţia, iar Harnik înscrie din doi metri în poarta goală;

0-3: Okazaki centrează de pe partea stângă în urma unui contraatac, iar Sakai reia din voleu de la 16 metri, aproape de vinclul din dreapta lui Tătăruşanu;

0-4: Contraatac din partea dreaptă al lui Sakai, care îi centrează lui Okazaki, iar acesta reia în plasă cu o lovitură de cap de la 9 metri;

0-5: Steliştii au probleme în respingerea balonului în propriul careu, iar Okazaki înscrie cu un şut de la opt metri;

1-5: Pasă Adi Popa către Mihai Costea, iar acesta înscrie cu un şut plasat de la 15 metri la colţul lung.

În minutul 35, arbitrul Michael Koukoulakis a anulat un gol al steliştilor, pentru un fault în atac al lui Szukala.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Szukala, Chiricheş, Gardoş (M. Costea '32) - Chipciu, Bourceanu, Pintilii (Prepeliţă '58), Latovlevici - Ad. Popa, Rusescu, Tănase (Adi Rocha '62). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai (Rudiger '70), Taşci, Rodriguez, Molinaro - Harnik (Traore '61), Kvist, Kuzmanovici, Okazaki - Gentner (Hajnal '46), Ibisevici. Antrenor: Bruno Labbadia.

Cartonaşe galbene: Bourceanu '45+2, Prepeliţă '67, Chipciu '78 / Kuzmanovici '37, Kvist '60, Ibisevici '90+1.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Grecia, cu Michael Koukoulakis la centru. Koukoulakis a fost ajutat la cele două linii de Dimitrios Saraidaris şi Damianos Efthimiadis, asistenţi suplimentari au fost Stavros Tritsonis şi Andreas Pappas, iar arbitru de rezevă a fost Michael Karsiotis.

La începutul partidei fanii stelişti au făcut o coregrafie din plăcuţe, scriind cu galben pe fond roş-albastru: "Magica Steaua".

La meci au asistat aproximativ 51.000 de spectatori, între care şi 250 de fani ai echipei oaspete.

În prima repriză, un fan şi-a cerut iubita de soţie, printr-un mesaj afişat pe un banner. În repriza secundă, el a arătat tot pe un banner că acea cerere i-a fost acceptată.

LIVE TEXT

Minutul 90: FINAL. Steaua pierde cu 1-5 meciul cu VfB Stuttgart, din etapa a V-a a Grupei E a Ligii Europa.

Minutul 90: Ocazie pentru Steaua. Mihai Costea trimite în braţele portarului de la aproximativ opt metri.

Minutul 90: Ibisevici scapa singur, îl lobează pe Tătăruşanu, însă acesta reuşeşte să reţină.

Minutul 83: Steaua a reuşit să înscrie golul mult aşteptat. Mihai Costea marchează cu un şut puternic pe jos de la aproximativ 18 metri.

Minutul 80: Fază creată de Adi Popa, însă şutul său de la aproximativ 11 metri a trecut peste poartă.

Minutul 75: Germanii sunt de neoprit, atacă în valuri, steliştii reuşesc însă să-i oprească.

Minutul 72: Contraatac al formaţiei VfB Stuttgart, Ibisevici scapă singur, dar este deposedat în ultima clipă.

Minutul 65: Steaua se apropie de poarta germanilor. Prepeliţă a trimis pe lângă poartă, Adi Popa a şutat bine, dar Ulreich apară.

Minutul 55: Dezastru pentru Steaua. VfB Stuttgart înscrie pentru a cincea oară. Autorul golului Okazaki.

Minutul 46: A început repriza a doua.

Minutul 45: PAUZĂ

Minutul 45: Tătăruşanu şi-a salvat echipa, respingând un şut al lui Ibisevici.

Minutul 41: Steaua îşi sporeşte prezenţa în careul germanilor. Adi Popa a ajuns până în în apropierea porţii, dar a întârziat să şuteze şi în final a pierdut balonul. Bourceanu a şutat şi el de la marginea careului mare, dar slab.

Minutul 35: Steaua marchează prin Rusescu, însă golul nu este validat, pe motiv de fault în atac.

Minutul 31: Contraatac al formaţiei germane şi VfB Stuttgart marchează din nou, prin Okazaki.

Minutul 27: Steaua are o primă ocazie mare. Adi Popa centrează, Rusescu recentrează, însă şutul lui Pintilii din sase metri trece peste poartă.

Minutul 23: VfB Stuttgart înscrie din nou, prin Sakai, care l-a învins pe Tătăruşanu cu un şut din prima sub bara transversală.

Minutul 18: Germanii îşi măresc avantajul. Tătăruşanu nu reuşeşte să respingă o centrare venită de pe stânga, iar Harnik înscrie cu capul din doi metri.

Minutul 7: O nouă ocazie pentru echipa germană. Sakai centrează pentru Ibisevici, Tătăruşanu reuşeşte să respingă.

Minutul 5: VfB Stuttgart a deschis scorul după numai cinci minute, gol reuşit de Tasci. La un corner executat de pe partea dreaptă, Tasci este găsit în careu, italianul marcând cu capul.

Minutul 4: Steaua are dificultăţi în a ieşi din propria jumătate.

Minutul 1: A început prima repriză.

Steaua a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul din deplasare cu VfB Stuttgart, din prima etapă a grupei E a Ligii Europa.

După patru etape, clasamentul grupei E este următorul: 1. Steaua - 10 puncte, 2. VfB Stuttgart - 5 puncte, 3. FC Copenhaga - 4 puncte, 4. Molde FK - 3 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici