Internaţional Curtea de Argeş - Astra Ploieşti, scor 2-1

Formaţia Internaţional Curtea de Argeş a obţinut, duminică, prima victorie pe teren propriu din istorie în Liga I, în urma succesului repurtat în faţa echipei Astra Ploieşti cu scorul de 2-1 (1-1), în etapa a XI-a.

74 afișări
Imaginea articolului Internaţional Curtea de Argeş - Astra Ploieşti, scor 2-1

Internaţional Curtea de Argeş - Astra Ploieşti, scor 2-1 (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Itu '8, Vezan '77, pentru gazde, respectiv Miranda '42, pentru oaspeţi.

1-0: Itu deschis scorul cu o lovitură de cap, de la marginea careului de 6 metri, în dreapta portarului Cristi Munteanu, fructificând o centrare venită de la Neagu de pe partea stângă.

1-1: Takayuki a trimis cu capul spre poartă, în urma unei lovituri de colţ, Popa a respins in extremis, iar Miranda a reluat în plasă de la aproximativ 4 metri.

În minutul 75, Kone a expediat un şut de la aproximativ 22 de metri care a lovit bara transversală, balonul a ricoşat la Bacilă care a reluat spre poartă însă Crăciun a respins din faţa porţii goale.

2-1: Vezan a şutat imparabil de la aproximativ 28 de metri în dreapta lui Munteanu, balonul lovind transversala după care a intrat în plasă.

Inter: 12. M. Popa - 6. Dan Matei, 3. Viera, 29. Raţiu, 25. G. Neagu (24. Frăsineanu '39) - 2. Băcilă, 7. Răduţ, 8. Vezan, 10. C. Lazăr II (28 Menassel '69) - 5. Kone, 9. Itu (26. Abiodun '87). Antrenor Ştefan Stoica.

Astra: 12. Munteanu - 4. Mihalache, 3. Oprsal, 5. Rohat, 25 Crăciun - 16. V. Gheorghe (14. Păun '81), 18. Strătilă (6 Hatchi '70), 8. Seto - 19. L. Ganea, 9. Djokici (17. V. Sandu '78), 11. Miranda. Antrenor Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: D. Matei '24, Vezan '33, Băcilă '48, Popa '90+3 / Strătilă '37, L. Ganea '43, Oprsal '44

Arbitri: Marian Balaci (central) - Gero Szabo, Florin Păunescu (asistenţi) - Claudiu Baboia (rezervă).

Observatori: Rodion Cămătaru, Ioan Igna.

Supervizor: Vasile Avram.

La partidă au asistat aproximativ 400 de spectatori.

Napoli: Am vrut să plecăm cu un punct sau trei, dar nu am reuşit mare lucru

"Sunt supărat pentru că mi-am dorit foarte mult să plecăm cu un punct sau cu trei de aici, dar nu am reuşit mare lucru. Din păcate, în minutul 10, un atacant al echipei adverse a păcălit trei fundaşi de-ai noştri, dar până la pauză ne-am revenit şi am egalat. În partea a doua nu am avut o mentalitate justă, am fost dominaţi, iar gazdele au meritat victoria. Pe final am încercat cu trei atacanţi, dar jucătorii gazdă s-au apărat foarte bine", a spus Napoli.

Ştefan Stoica: Mi-a fost frică de Astra

"Mi-a fost frică de Astra deoarece este o echipă rapidă, care face presing, dar ştiam că mai mult de o repriză nu o pot face la cote înalte. De aceea am şi dominat partea a doua, am marcat un gol de senzaţie prin Vezan şi este bine că ne-am găsit ritmul aşa cum s-a întâmplat la Alba Iulia. Acum sunt bucuros pentru prima victorie pe teren propriu, dar din experienţă ştiu că atunci când îmi e bine trebuie să fiu cât mai atent, lucru pe care îl voi spune şi jucătorilor", a spus Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici