Internaţional Curtea de Argeş va renunţa la mai mulţi jucători

Tehnicianul Ştefan Stoica a declarat, vineri, că va renunţa la mai mulţi jucători din lotul echipei Internaţional Curtea de Argeş, care au dezamăgit în primele nouă etape ale campionatului.

23 afișări
Imaginea articolului Internaţional Curtea de Argeş va renunţa la mai mulţi jucători

Internaţional Curtea de Argeş va renunţa la mai mulţi jucători (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Este foarte greu să faci o echipă nouă, mai ales că mai mulţi jucători vin după accidentări grele sau după ce nu au jucat din diferite motive. Unii nu s-au adaptat încă, alţii nu s-au integrat. Acum, după meciurile de pregătire cu FC Braşov şi Pandurii Târgu Jiu, vom trage linie şi ne vom despărţi de unii. Preferăm să rămânem cu jucătorii noştri tineri care «pun osul» şi sunt devotaţi echipei, decât cu cei care mimează fotbalul şi joacă doar cu numele şi din gură", a declarat Ştefan Stoica.

După promovare, la FC Internaţional Curtea de Argeş au fost aduşi 30 de jucători, din care au fost opriţi 21.

Sâmbătă seara, patronul Benone Lazăr, conducerea şi antrenorul Ştefan Stoica vor participa la o şedinţă, în cadrul căreia se va decide la ce jucători se va renunţa.

Ştefan Stoica a menţionat că următoarele două meciuri ale echipei sale în campionat sunt decisive în lupta pentru supravieţuire în Liga I. "Practic, sunt meciuri de câte 6 puncte de care ne legăm mari speranţe. Dacă nu vom lua 6 puncte, suntem proşti...", explica Stoica.

Internaţional Curtea de Argeş va întâlni în următoarele două meciuri din campionat formaţia Unirea Alba Iulia (etapa a X-a) şi Astra Ploieşti (etapa a XI-a).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici