Intrare liberă la partida Universitatea Craiova-FC Vaslui

FC Universitatea Craiova a decis ca intrarea la partida de pe teren propriu cu FC Vaslui, programată pe 10 iunie, în etapa XXXIV-a a Ligii I, să fie liberă.

100 afișări
Imaginea articolului Intrare liberă la partida Universitatea Craiova-FC Vaslui

Intrare liberă la partida Universitatea Craiova-FC Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

Intrarea se va face pe bază de invitaţii, care vor fi în număr de 22.500 şi vor fi distribuite de către vânzătorii volanţi în ziua meciului, ora urmând a fi stabilită ulterior. Invitaţiile sunt valabile în tot stadionul, cu excepţia tribunei oficiale şi tribunei 0.

Nu este pentru prima oară când clubul ia o astfel de decizie având în vedere tradiţia deja instituită în ultimele două sezoane. Este vorba de partida cu UTA Arad, de acum două sezoane, şi de meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, de anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici