Ioan Andone: Dacă trecem de meciul cu Steaua ne vom remonta mai uşor

Antrenorul FC Dinamo, Ioan Andone, a declarat, marţi, că dacă echipa sa va trece de partida cu Steaua, din etapa a XI-a a Ligii I, îi va fi mai uşor să îşi revină din perioada grea prin care trece gruparea "alb-roşie".

15 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone: Dacă trecem de meciul cu Steaua ne vom remonta mai uşor

Ioan Andone: Dacă trecem de meciul cu Steaua ne vom remonta mai uşor (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Jucătorii sunt afectaţi de această perioadă. Niciun jucător nu mai are încredere totală în el. Poate va fi un şoc acum, că vine meciul cu Steaua. Va fi un meci de tradiţie, cu mult orgoliu şi sigur vor căuta să dea mai mult. Dacă trecem peste acest moment, atunci sigur va fi mai uşor să ne remontăm. Un meci bun cu Steaua ar însemna un nou început, pentru că noi începusem bine campionatul, acum avem o cădere, iar acum ar putea fi un nou început. Mai sunt nouă etape până se termină anul. Sunt 27 de puncte puse în joc şi se poate întâmpla orice", a spus Andone.

Tehnicianul a precizat că îşi doreşte la derbi ambele echipe să fie în formă. "Sper să fim ambele echipe în formă, pentru că Steaua a arătat foarte bine de când a venit Lăcătuş acolo şi au marcat şapte goluri. Au arătat că au potenţial, iar acum e rândul nostru să ne schimbăm", a adăugat Andone.

Antrenorul dinamovist a afirmat că amicalul pe care Dinamo îl va disputa vineri cu echipa din liga a doua germană Karlsruher SC va fi un meci bun de pregătire pentru partida cu Steaua. "În Germania vom avea un meci amical bun, pentru că aveam foarte multe zile de stat în România, ar fi fost 15 zile. Este o echipă de liga a II-a germană şi toată lumea ştie cum e fotbalul de acolo. Va fi un meci de pregătire pentru partida cu Steaua", a declarat Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici