Ioan Andone, după decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv: Greşeala a fost a Federaţiei

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat, luni, că decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv, prin care formaţia sa nu a primit dreptul de a juca în cupele europene, a fost cauzată de o greşeală a Federaţiei Române de Fotbal, notează Dolce Sport.

885 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone, după decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv: Greşeala a fost a Federaţiei

Ioan Andone, după decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv: Greşeala a fost a Federaţiei

"Mie mi-a explicat Negoiţă exact cum a fost. Speram ca Federaţia Română să ia o decizie sportivă, pentru că, moral şi sportiv, Dinamo trebuia să joace în Europa. Federaţia trebuia să susţină cauza lui Dinamo. Au făcut o mare greşeală, să vedem noi care va fi următoarea echipă care iese din insolvenţă! Greşeala nu a fost a TAS-ului, ci a Federaţiei.

Ne încurcă foarte mult această decizie, era extraordinară o experienţă europeană pentru suporterii noştri. Uitaţi-vă doar ce a fost la finala Cupei! Şi pentru jucători era extraordinar, ne doream enorm", a spus Ioan Andone la Dolce Sport.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins, luni, apelul clubului de fotbal Dinamo Bucureşti privind dreptul de participa în cupele europene, iar hotărârea este irevocabilă. Clasată pe locul al patrulea la finalul play-off-ului, Dinamo şi-a obţinut pe teren dreptul de a juca în Europa. Însă formaţia din Ştefan cel Mare nu a primit licenţa pentru cupele europene deoarece la dată limită, 31 mai 2015, clubul nu ieşise oficial din insolvenţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici