Ioan Andone, după victoria lui Dinamo cu FC Voluntari: Am început destul de prost jocul

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat luni, după victoria formaţiei sale pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 3-1, faptul că jucătorii săi au evoluat slab în startul partidei, dar şi-au făcut meciul uşor după ce au înscris primul gol.

3 afișări

Gnohere (minutul 12), Filip (16) şi Lazăr (26) au marcat pentru gazde, în timp ce Ivanovici (90+4) a reuşit golul de onoare pentru oaspeţi.

"Prima ocazie mare a meciului a avut-o FC Voluntari. Am început destul de prost jocul, dar la prima ocazie avută am înscris. Apoi, am evoluat de aşa manieră încât ne-am făcut jocul uşor. Pentru mine, Hanca este mijlocaş, nu fundaş dreapta, cum a fost folosit în sezonul trecut. De aceea l-am şi cerut pe Romera pe acea poziţie. A dat un randament foarte bun până acum, îl ajută şi sistemul 4-3-3.

Putem să rămânem pe primul loc, trebuie să câştigăm cu Steaua. Portarul Brănescu creşte de la zi la zi. Mi-aş dori şi Lazăr să fie convocat la naţională. Vin din urmă Nedelcearu, Şerban, Olteanu, cred că vor fi în vizorul lui selecţionerului Daum. Încă îmi doresc un mijlocaş şi un atacant, deşi cei care erau în plan secund se bat pentru locul de titular", a declarat Andone la finalul partidei, pentru DigiSport.

Fundaşul stânga Steliano Filip a recunoscut că se gândeşte şi la meciul echipei naţionale cu Muntenegru: ""Este bine că am marcat, dar cel mai important este că am câştigat. Ne gândim deja la meciul de sâmbătă cu Steaua. Suntem încă la început, mai avem mult de muncă. Urmează un meci foarte important pentru suflarea dinamovistă, sper să fim acolo sus în clasament. Important e sa fiu sănătos, să joc bine şi să fiu chemat în continuare la echipa naţională. Nu sunt sigur de postul meu, sper să nu dezamăgesc în cele două meciuri care au mai rămas până la jocul echipei naţionale. Dar da, vreau să fiu în primul 11 cu Muntenegru".

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul 1 în campionat, cu 10 puncte, în timp ce FC Voluntari se află pe poziţia a 6-a în clasament, cu 6 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici