Ioan Andone: Vom merge la TAS şi acolo se va decide soarta celor trei puncte

Antrenorul echipei Rapid, Ioan Andone, a declarat, pentru ProSport, că gruparea giuleşteană se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în vederea recuperării punctelor pierdute la "masa verde", ca urmare a deciziei Comisiei de Disciplină a LPF în cazul Varga-Bălan.

19 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone: Vom merge la TAS şi acolo se va decide soarta celor trei puncte

Ioan Andone: Vom merge la TAS şi acolo se va decide soarta celor trei puncte (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Vom merge la TAS şi acolo se va decide soarta celor trei puncte. Se fac toate eforturile ca cei doi să joace, duminică, la Cluj. Aseară am primit asigurări din partea conducerii administrative că îi voi avea pe cei doi în teren", a spus Andone, informează prosport.ro.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că în urma deciziei Comisiei de Disciplină în cazul jucătorilor rapidişti Tiberiu Bălan şi Dacian Varga, vizele de joc ale celor doi fotbalişti au fost anulate, oficialii giuleşteni fiind nevoiţi să se adreseze din nou ligii.

Comisia de Disciplină a LPF a decis, vineri, ca echipa Rapid să piardă, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Timişoara, din etapa a XX-a a Ligii I, considerând că jucătorii rapidişti Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc în partida disputată pla 5 martie şi încheiată cu victoria rapidiştilor cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici