Ioan Becali: La prelungirea contractului lui Mutu vom cere o mărire salarială

Impresarul Ioan Becali a declarat, marţi, pentru site-ul violanews.com, că la prelungirea contractului lui Adrian Mutu cu AC Fiorentina va cere o mărire de salariu pentru atacantul român.

19 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: La prelungirea contractului lui Mutu vom cere o mărire salarială

Ioan Becali: La prelungirea contractului lui Mutu vom cere o mărire salarială (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu ţine foarte mult la Fiorentina şi a demonstrat asta în multe rânduri. El a fost determinant în multe rânduri pentru Fiorentina, dar şi clubul l-a ajutat la greu. La momentul prelungirii contractului îi vom cere directorului sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, o mărire salarială. Nu pot să vă spun cât vom cere, deoarece nu este corect să vorbim despre cifre. Va fi o cerere adecvată cu ceea ce poate oferi clubul", a spus Becali.

Presa italiană a anunţat că Adrian Mutu va negocia o prelungire a contractului cu Fiorentina în această săptămână. Pe de altă parte, atacantul român este dorit insistent de antrenorul Roberto Mancini la formaţia engleză Manchester City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici