Ioan Becali: Sper ca Mutu să fie apt pentru meciul cu AC Milan

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, la Radio Toscana, că speră ca atacantul român Adrian Mutu să fie apt pentru partida pe care echipa AC Fiorentina o va disputa, la sfârşitul săptămânii, pe teren propriu, cu formaţia AC Milan, informează site-ul violaplanet.com.

18 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Sper ca Mutu să fie apt pentru meciul cu AC Milan

Ioan Becali: Sper ca Mutu să fie apt pentru meciul cu AC Milan (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

"Sper ca Mutu să fie apt pentru meciul cu Milan, deoarece Fiorentina are nevoie de el. Fiorentina nu are voie să piardă, deoarece în acest caz şi-a diminua şansele să mai prindă unul din primele patru locuri. Sâmbătă voi fi în tribună pe Artemio Franchi pentru a vedea acest mare meci", a spus Becali.

Cred că oficialii Fiorentinei ar trebui să-l tragă de urechi, dar nu să îl amendeze

Ioan Becali a vorbit şi despre incidentul în care a fost implicat Mutu, atunci când a lovit un cetăţean de origine libaneză: "Cred că oficialii Fiorentinei ar trebui să-l tragă de urechi, dar nu să îl amendeze. Poate a greşit că a mers la acea petrecere, dar să nu uităm că el nu avea antrenament a doua zi. Mutu a reacţionat normal. Dacă era el lovit şi ar fi trebuit să mai stea în afara gazonului încă 2-3 săptămâni? Cred că s-a făcut prea multă vâlvă în jurul acestui caz, mai multă decât în cazul lui Berlusconi (n.r. - premierul italian, Silvio Berlusconi, care a fost lovit de un bărbat în timpul unui miting)".

Nu ştiu dacă Zenit poate să facă o ofertă mulţumitoare

Fostul impresar nu exclude o posibilă plecare a lui Mutu de la Fiorentina în această iarnă: "Nu ştiu dacă Zenit poate să facă o ofertă mulţumitoare. Important este ca Mutu să fie recuperat, să reînceapă să joace, iar în ianuarie vom vedea dacă va pleca sau nu. Sunt multe zvonuri, dar este inutil să anticipăm ceva. Nu exclud nimic pentru perioada de transferuri, dar acum trebuie să ne concentrăm cu toţii pe revenirea lui în teren".

Presa italiană a anunţat, vineri, că Mutu a lovit cu pumnul un cetăţean libanez în vârstă de 43 de ani, în noaptea de joi, 3 decembrie. Libanezul a ajuns la spital şi a avut nevoie de şapte zile de repaus. Atacantul echipei Fiorentina a susţinut că a acţionat în legitimă apărare atunci când l-a lovit pe cetăţeanul libanez. Conform reconstituirii realizate cu ajutorul imaginilor suprinse de camerele de supraveghere şi vizionate ulterior de poliţie, Mutu se afla la o petrecere, în urmă cu două săptămâni, în momentul în care un bărbat de naţionalitate libaneză, aflat în stare de ebrietate, a început să îl insulte. Bărbatul s-a apropiat de Mutu şi l-a atacat, iar românul a reacţionat lovindu-l cu pumnul în legitimă apărare.

Mutu este indisponibil de la începutul lunii noiembrie. Atacantul român al formaţiei Fiorentina a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la 6 noiembrie, într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici