Mutu ar fi lovit un cetăţean libanez la o petrecere la Florenţa

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, s-a aflat în centrul unui incident petrecut la o petrecere de la hotelul de lux Four Season din Florenţa, la care jucătorul român ar fi lovit un cetăţean libanez, informează cotidianul Il Firenze, citat de violanews.com.

22 afișări
Imaginea articolului Mutu ar fi lovit un cetăţean libanez la o petrecere la Florenţa

Mutu ar fi lovit un cetăţean libanez la o petrecere la Florenţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În zorii unei dimineţi de vineri din decembrie nu tot oraşul doarme: invitaţii VIP ce iau parte la o petrecere la hotelul de lux Four Seasons din Florenţa, încă dansează. Printre multele personaje se află inclusiv «Femomenul » Fiorentinei. Aproape de sfârşitul petreceri se formează o mulţime zgomotoasă. În centru ei este Mutu. Întins la pământ un alt invitat. Cel puţin un pumn a zburat în aer, astfel încât cineva apelează ambulanţa. Poliţia a identifica doi străini: celebrul fotbalist şi un libanez care declară că a fost lovit cu pumnul în faţă. Bărbatul, în vârstă de 43 ani, ajunge la spitalul din Santa Maria Nuova, unde va fi externat după îngrijiri de şapte zile. În confuzia momentului, fiind trecut de ora 4 dimineaţa, numărul 10 Viola a fost recunoscut de mulţi dintre cei prezenţi. Astfel că s-a aflat de noaptea sălbatică a «boxerului-Mutu». Potrivit reconstituirii Poliţiei, jucătorul român l-ar fi lovit pe cetăţeanul libanez, după o altercaţie", notează cotidianul italian.

Mutu este indisponibil de la începutul lunii noiembrie. Atacantul român al formaţiei Fiorentina a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la 6 noiembrie, într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept. Intervenţia chirurgicală a durat circa o oră, iar durata indisponibilităţii a fost estimată iniţial la aproximativ o lună.

Mutu a suferit o leziune la menisc la meciul câştigat de Fiorentina, scor 5-2, în compania formaţiei Debrecen, la 4 noiembrie, în etapa a IV-a a grupei E din Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici