Ioan Ovidiu Sabău nu mai este antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău nu mai este antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, echipă pe care a antrenat-o în ultimele patru sezoane, informează site-ul oficial al grupării bistriţene.

22 afișări
Imaginea articolului Ioan Ovidiu Sabău nu mai este antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa

Ioan Ovidiu Sabău nu mai este antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Conform înţelegerii de acum patru ani, atunci când una dintre părţi vrea să renunte, acest lucru se va întâmpla. Cu părere de rău şi de o parte şi de alta, s-a întâmplat. Ioan Ovidiu Sabău nu a mai dorit să continue la Gloria. Decizia domnului Sabau a fost adusa la cunosţinţa Consiliului Director vineri, 12 iunie. Consiliul Director a luat în discutie comportarea şi rezultatele obţinute, bune şi foarte bune. Ne despărţim cu părere de rău. Vom căuta cele mai bune soluţii pentru a suplini plecarea lui Ioan Ovidiu Sabău", a declarat preşedintele Consiliului Director al ACF Gloria Bistrita, Jean Pădureanu.

La rândul său, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că, după patru ani, a sosit timpul pentru o nouă provocare.

"Vreau să-i mulţumesc domnului preşedinte Jean Pădureanu, pentru că în toti aceşti ani a ştiut să mă protejeze, să mă susţină, să mă ajute să mă maturizez ca antrenor si pentru faptul ca nu m-a compromis niciodată. Înţelegerile pe care le-am avut cu dânsul si le-a respectat de fiecare dată. Aş vrea ca toţi cei care îşi încep cariera de antrenor să aibă un astfel de om lângă ei. Îmi pare foarte rau ca las in urma un astfel de om, căruia îi sunt recunoscator. Gloria, într-adevar, mi-a dat foarte mult", a declarat Ioan Ovidiu Sabau

Ioan Ovidiu Sabau (41 de ani) a antrenat echipa Gloria Bistriţa de-a lungul a patru ediţii de campionat: 2005/2006 (locul 11), 2006/2007 (locul 6), 2007/2008 (locul 10) şi 2008/2009 (locul 13), palmaresul său în Liga I fiind de 132 de meciuri, dintre care 49 de victorii, 26 de egaluri si 57 de infrângeri, golaveraj 135-153, 173 puncte. Fostul internaţional a condus Gloria şi în doua ediţii ale Cupei UEFA Intertoto (2005/2006 si 2007/2008), adunând trei victorii, un egal şi patru înfrângeri. În Cupa României, palmaresul sau cuprinde o victorie, trei remize şi două eşecuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici