Ion Balaur: Teoretic mai sunt şanse să îndeplinim baremul

Antrenorul Gloriei Buzău, Ion Balaur, a declarat că în ciuda înfrângerii echipei sale, scor 0-2, cu CS Otopeni, mai are speranţe că formaţia buzoiană poate îndeplini baremul până la finalul acestei ediţii a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Ion Balaur: Teoretic mai sunt şanse să îndeplinim baremul

Ion Balaur (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne-am pus speranţe în toate partidele pe care le-am disputat până acum, însă practic am pierdut pe mâna noastră numai pe greşeli personale. Teoretic mai sunt 18 puncte în joc şi teoretic cred că mai avem şanse să facem barem. Obiectivul nostru rămâne să acumulăm cât mai multe puncte pănă la finalul sezonului. Noi ne străduim dar rezultatele sunt în conformitate cu valoare lotului şi modul în care s-a închegat acestă formaţie. Avem şi ceva probleme cu portarii, însă asta nu este o scuză pentru rezultatele obţinute până acum", a precizat Balaur.

Cu şase etape până la finalul acestui sezon formaţia buzoiană nu a acumulat decât nouă puncte în ierarhia primei ligii.

Tehnicianul echipei din Buzău a menţionat câteva cuvinte legate de următorul meci al elevilor săi, partida de marţi, de pe teren propriu, cu Steaua: "Până marţi trebuie să ne refacem, pentru că un joc oficial cu Steaua nu este în fiecare zi. Sper ca ambiţiile şi orgoliile care ar trebui să fie într-un asemenea meci să ne aducă un plus".

Balaur a ţinut să facă o referire şi la lupta pentru titlu din acest sezon, FC Timişoara fiind favorita tehnicianul formaţiei buzoiene pentru câştigarea Ligii I. "Ca om de fotbal mi-aş dori să câştige FC Timişoara campionatul, asta şi ca o reparaţie morală pentru punctele care li s-au luat", a completat Balaur.

Formaţia CS Otopeni a câştigat, sâmbătă, în faţa echipei Gloria Buzău, cu scorul de 2-0 (2-0), într-o partidă disputată pe teren propriu, la Ploieşti, în cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Liviu Ganea, în minutele 19 şi 34

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici