Ion Crăciunescu: „Cred că unul dintre arbitrii români delegaţi la Euro 2020 va arbitra o finală”

Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu este ferm convins că unul din cei doi arbitri români care vor arbitra la Campionatul European de fotbal din vara acestui an are mari şanse să oficieze una din finalele competiţiei, dată fiind valoarea lor, dar şi faptul că sunt neutri.

115 afișări
Imaginea articolului Ion Crăciunescu: „Cred că unul dintre arbitrii români delegaţi la Euro 2020 va arbitra o finală”

Ion Crăciunescu: „Cred că unul dintre arbitrii români delegaţi la Euro 2020 va arbitra o finală”

Ovidiu Haţegan şi Istvan Kovacs au fost anunţaţi miercuri de către UEFA ca făcând parte dintre arbitri care vor oficia la Campionatul European Euro 2020, ce se desfăşoară în vara acestui an.

Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu consideră că unul din cei doi are şanse mari să arbitreze o finală.

„România a avut întotdeauna arbitri foarte buni. Şi acum avem doi arbitri foarte buni. Fiind o competiţie care se desfăşoară şi în România, eu cred că unul dintre ei are mari şanse să arbitrez e o finală, sută la sută. Sunt ferm convins de lucrul acesta. Şi m-aş bucura foarte mult. Pentru că sunt neutri din punct de vedere al echipelor participante şi au şi valoare. Prezenţa arbitrilor noştri la acest turneu final este un plus foarte mare, care trebuie salutat. Noi meritam de mai mult timp să avem arbitri în marile competiţii”, a spus Ion Crăciunescu într-o emisune de la Digi Sport 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici