Ion Marin: Florea n-avea tricoul la el

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat, sâmbătă, la sfârşitul partidei cu Pandurii, scor 1-1, că a vrut să-l introducă pe teren pe atacantul Daniel Florea dar nu a putut pentru că fotbalistul nu avea tricoul de joc la el.

110 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Florea n-avea tricoul la el

Ion Marin: Florea n-avea tricoul la el (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu 12 minute înainte de final am vrut să-l introduc pe Daniel Florea. Dar când s-a echipat ne-a spus că nu are la el tricoul de joc", a spus Ion Marin.

Până în minutul 84, Ion Marin efectuase două schimbări în formula de început, ambele în minutul 65, Abdul Fatai cu Florentin Cruceru şi Lucian Pârvu cu Dragan Gosici. În minutul 84, Marin l-a introdus în teren pe Marius Nae, în locul lui Gaston Mendy.

Echipa Farul Constanţa a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, meciul în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, partidă contând pentru etapa a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici