Ion Marin: Nu ne-am propus să câştigăm în asemenea fel

Antrenorul Ion Marin a declarat, sâmbătă, că îi pare rău pentru cele întâmplate şi că nu şi-a dorit să câştige în asemenea fel partida Poli Iaşi - Farul Constanţa, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, care nu s-a mai disputat din cauza unor probleme apărute la instalaţia de nocturnă a stadionului.

21 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Nu ne-am propus să câştigăm în asemenea fel

Ion Marin: Nu ne-am propus să câştigăm în asemenea fel (Imagine: Mediafax Foto)

"Chiar am vorbit cu soţia şi i-am spus că îmi pare foarte rău, pentru că noi nu ne-am propus să câştigăm în asemenea fel. Din câte am înţeles, Poli Iaşi nu a făcut faţă din punct de vedere organizatoric. Din ce am înţeles eu, regulamentul este foarte clar: Arbitrii, după 30 de minute de aşteptare, le comunică celor doi căpitani de echipă că partida s-a încheiat, iar echipa organizatoare urmează să piardă cu 3-0. Hotărârea odată luată nu cred că mai poate fi întoarsă", a spus antrenorul echipei Farul.

El a precizat că a mai avut parte de un incident asemănător în cariera sa, dar când activa ca jucător. "O singură dată în carieră mi s-a întâmplat aşa ceva, când eram jucător la Dinamo, şi am jucat la Levski, dar atunci s-a întrerupt doar 10-15 minute", a menţionat Marin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici