Ionel Ganea divorţează

Fostul internaţional român, actualmente tehnician la Dinamo, a declanşat procedura de divorţ de soţia sa, Dana, magistraţii fixând primul termen al procesului chiar de ziua femeii, pe 8 Martie. Ganea a mai cerut încredinţarea micuţilor George (10 ani) şi Ioana (13 ani) în procedură de urgenţă, solicitarea lui urmând a fi analizată la Judecătoria Buftea.

138 afișări
Imaginea articolului Ionel Ganea divorţează

Ionel Ganea divorţează (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"E vorba despre viaţa mea personală, despre copii şi nu vreau să dau niciun fel de detalii. Nu sunt nici primul şi nici ultimul bărbat care divorţează. Nu vreau să afectez copiii", a declarat Ionel Ganea pentru CANCAN.

Citeşte mai multe despre divorţul lui Ionel Ganea pe www.cancan.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici