Ionuţ Badea: Am făcut un meci bun şi am obţinut o victorie importantă

Tehnicianul Ionuţ Badea a declarat că victoria obţinută de Internaţional Curtea de Argeş, scor 3-1, în deplasare, cu Universitatea Craiova, a venit în urma unui joc bun al elevilor săi, iar acest succes este foarte important pentru formaţia argeşeană.

20 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Am făcut un meci bun şi am obţinut o victorie importantă

Ionuţ Badea: Am făcut un meci bun şi am obţinut o victorie importantă (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Băieţii au respectat ceea ce le-am spus. Am făcut un meci bun şi am obţinut o victorie importantă. Încă nu suntem salvaţi de la retrogradare, mai avem meciuri imoportante şi trebuie să rămânem cu capul pe umeri. Din acest moment orice punct pierdut sau câştigat va conta foarte mult", a precizat Badea, în conferinţa de presă de la finalul meciului.

Autorul primului gol al echipei argeşene în jocul de sâmbătă, Mihai Răduţ, a menţionat că cu această victorie el şi cochipierii săi s-au revanşat după eşecul din etapa precedentă cu FC Vaslui (1-2): "Este o victorie mare. Am fost motivaţi bine după acel eşec cu FC Vaslui în care nu meritam să pierdem. Ne îngreunam mult soarta dacă nu câştigam azi. Vine un meci important cu Unirea Urziceni şi mergem să luăm puncte. Nu cred că Universitatea Craiova şi Internaţional merită să retrogradeze în liga a doua".

Echipa Universitatea Craiova a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-1 (2-1), de formaţia Internaţional Curtea de Argeş, într-un meci contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I. Golurile echipei oaspete au fost marcate de Răduţ '4, Kone '19 şi Daniel Stan '67, în timp ce pentru gazde a punctat Dina '39.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici