Ionuţ Badea: Mai avem nevoie de puncte

Antrenorul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Ionuţ Badea, a declarat joi că formaţia sa va încerca să obţină maximum din partida din deplasare cu CFR Cluj, la finalul căreia adversarii pot câştiga matematic titlul în Liga I.

94 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Mai avem nevoie de puncte

Ionuţ Badea: Mai avem nevoie de puncte (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"CFR-ul are jucători peste media campionatului nostru. Dar noi suntem într-un moment bun şi ne vom juca şansa noastră până la capăt, deoarece nu suntem matematic salvaţi de la retrogradare şi mai avem nevoie de puncte în clasament. Vom încerca să obţinem maximum din acest meci, dar rămâne de văzut dacă vom putea", a spus tehnicianul.

Faptul că CFR Cluj pregăteşte deja sărbătorirea titlului care s-ar putea realiza în cazul unei victorii în partida de sâmbătă, poate fi o presiune în plus pentru jucătorii formaţiei ardelene, susţine Ionuţ Badea. "Faptul că CFR Cluj este pe primul loc înseamnă ceva, dar lupta pentru primul loc nu s-a încheiat. Este foarte important ca noi să ne menţinem tonusul şi să facem un joc bun contra CFR-ului, iar la final să nu avem ce ne reproşa. Faptul că la Cluj se pregăteşte deja fiesta pentru câştigarea titlului , poate fi o presiune în plus pentru ei. Dacă vom înscrie noi primii, ar putea avea un efect de bumerang pentru jucătorii gazdă", a explicat Badea.

În partida cu CFR Cluj, Doru Pintili, Nasser Menassel şi George Blay nu vor putea juca din cauza unor accidentări. De asemenea, Diarrassouba Viera şi Emanuel Kone, jucători împrumutaţi de la CFR Cluj, sunt incerţi după accidentările suferite în meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Echipa Internaţional Curtea de Argeş întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19.00, în deplasare, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a XXXIII-a a Ligii I.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici