Ionuţ Badea: Nu trebuia să pierdem meciul cu CFR Cluj

Antrenorul Ionuţ Badea a declarat, sâmbătă, că echipa Pandurii Târgu Jiu nu merita să piardă meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, din etapa a VI-a a Ligii I, şi că nu este încă îngrijorat de faptul că formaţia sa ocupă ultimul loc în clasament.

14 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Nu trebuia să pierdem meciul cu CFR Cluj

Ionuţ Badea: Nu trebuia să pierdem meciul cu CFR Cluj (Imagine: Comin Dan/Mediafax Foto)

"Am pierdut un meci pe care, la cum au decurs lucrurile, nu trebuia să-l pierdem. Au fost minute în care am judecat greşit ideile adversarului, suferim încă la fazele fixe, nu suntem deloc concentraţi. Dacă am fi crezut mai mult, am fi reuşit să obţinem măcar un egal. În multe momente am reuşit să speculăm punctele slabe ale adversarului", a spus Ionuţ Badea în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a adăugat că nu este îngrijorat de poziţia din clasament şi că obiectivul rămâne locul 10 în Liga I. "Nu mă îngrijorează că suntem pe ultimul loc, clasamentul este relativ în acest moment. Există o apăsare mai mult mentală asupra jucătorilor, avem două săptămâni să ne reîncărcăm bateriile. Obiectivul nostru este locul 10 şi am încredere că îl vom îndeplini", a precizat antrenorul formaţiei gorjene.

Echipa Pandurii a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, de campioana CFR Cluj, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici