Ionuţ Badea vrea să debuteze cu victorie ca antrenor al echipei Internaţional Curtea de Argeş

Antrenorul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Ionuţ Badea, vrea să debuteze cu victorie la noua sa echipă, în partida cu Oţelul Galaţi, care se va disputa vineri, de la ora 14.00, în cadrul etapei a XVIII.

16 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea vrea să debuteze cu victorie ca antrenor al echipei Internaţional Curtea de Argeş

Ionuţ Badea vrea să debuteze cu victorie ca antrenor al echipei Internaţional Curtea de Argeş (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Este un nou început pentru mine şi Internaţional Curtea de Argeş. Avem nevoie de puncte şi vom juca fiecare meci doar cu gândul la victorie, dar urmează să vedem dacă vom reuşi acest lucru. Abordăm meciul cu Oţelul Galaţi liniştiţi, deoarece în pregătiri ne-am atins obiectivele, dar mai avem în continuare mult de lucru. Oţelul are jucători cu mare experienţă în prima ligă, jucători importanţi precum Paraschiv, Pena, Ibeh, Costin, Sălăgean şi chiar Giurgiu, care pot decide soarta unui meci", a declarat Badea.

Tehnicianul echipei argeşene spune că nu şi-a propus să câştige un anumit număr de puncte în returul campionatului: "Oţelul joacă în două sisteme, 4-2-3-1 sau 4-3-3. Echipa noastră trebuie să fie pregătită psihologic şi să dea dovadă de sacrificiu, pentru că ne-am propus să obţinem victoria. Nu ne-am propus să câştigăm un anumit număr de puncte în retur, vom juca fiecare meci pentru a obţine maximum, adică cele trei puncte".

Fundaşul ghanez George Blay, care a evoluat în trecut la Dinamo, a sosit marţi seara la Piteşti, iar miercuri a efectuat vizita medicală. "Ne-am înţeles cu Blay şi vom semna contractul în aceste zile, dar nu intră în calcule pentru meciul de la Galaţi, deoarece este în urmă cu pregătirea", a declarat antrenorul Ionuţ Badea.

Partida va fi singura din prima etapă a returului care nu va putea fi urmărită la TV. "Faptul că meciul nu va mai fi transmis la TV, este o surpriză nelpăcută pentru noi. S-a motivat că grila valorică a meciului este scăzută, dar sunt cel puţin alte două meciuri care nu au miza acestuia. Partida noastră de la Galaţi este extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării. Internaţional are ca obiectiv obţinerea celor trei puncte şi sperăm să le obţinem chiar dacă meciul nu va fi televizat", a spus directorul executiv al clubului argeşean, George Pirnea.

Patronul grupării Internaţional Curtea de Argeş, Benone Lazăr, a declarat că în cazul echipa reuşeşte să se salveze de la retrogradare, jucătorii vor beneficia de un bonus la finalul campionatului: "La acest meci jucătorii nu vor avea un bonus la prima de victorie. Bonusul îl vor primi la finalul campionatului, dacă echipa se va salva de la retrogradare".

Partida Oţelul Galaţi - Internaţional Curtea de Argeş, din cadrul etapei a XVIII-a, prima a returului Ligii I, se va disputa, vineri, de la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici