Ionuţ Popa: Nu voi antrena nicio echipă până în vară

Fostul antrenor al echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a dezminţit, joi, informaţiile conform cărora va fi noul tehnician al formaţiei UTA Arad, din Liga a II-a.

11 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Nu voi antrena nicio echipă până în vară

Ionuţ Popa: Nu voi antrena nicio echipă până în vară (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu am mai spus şi repet, nu voi antrena nicio echipă până în vară. Când mi-am dat demisia de la Poli Iaşi, am spus foarte clar că nu voi semna cu nicio echipă până în vară. Vreau să stau şi eu puţin liniştit, pentru că am avut detulă bătaie de cap", a spus Popa.

Tehncianul arădean a mai afirmat că nu lipsa ofertelor este o problemă: "De când am plecat de la Iaşi, am primit mai multe oferte. Nu duc lipsă, însă la mine vorba e vorba. Am rămas acelaşi ardelean care se ţine de cuvânt. Că mă mai duc pe la meciuri şi mai stau de vorbă cu unul şi cu altul, asta este altceva. Dacă îmi cere un prieten vreun sfat, nu pot să-l refuz. Dar nu voi semna niciun contract cu vreun club până în vară".

Citeşte şi:

Ionuţ Popa ar putea fi noul antrenor al formaţiei UTA Arad

Ionuţ Popa şi-a dat demisia de la Poli Iaşi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici