Iordănescu: Nu am dormit azi-noapte pentru a găsi cel mai bun 11 la meciul cu Irlanda de Nord. Sânmărtean ştiu că joacă, dar nu ştiu unde

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu a dormit în noaptea de miercuri spre joi pentru a alcătui cel mai bun unsprezece al echipei naţionale în vederea meciului cu Irlanda de Nord din preliminariile Euro-2016.

301 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Nu am dormit azi-noapte pentru a găsi cel mai bun 11 la meciul cu Irlanda de Nord. Sânmărtean ştiu că joacă, dar nu ştiu unde

Lucian Sanmartean (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Chiar şi în aceste condiţii, Iordănescu a explicat că mai are unul sau două posturi din echipa de start unde nu este sigur de alegerea făcută.

"În linii mari am conturat echipa de start. Mai sunt unele semne de întrebare, două poziţii, sau mai bine zis una şi jumătate, unde nu sunt sută la sută convins. Ca să fiu sincer, nu am dormit azi-noapte ca să găsesc cel mai bun unsprezece. Nu pot să îl spun, dar sunt convins că presa îl ştie mai bine ca mine. Ţinând cont de informaţiile apărute în ziare, cred că în proporţie de 98-99 la sută presa e cam pe aceeaşi lungime de undă cu mine. Vor fi jucători de la Steaua în primul unsprezece. Nu pot să dezvălui exact numărul lor, însă, în orice caz, în ceea ce priveşte meciul cu Irlanda de Nord, nu am ţinut cont de recomandarea prietenului meu Costel Gâlcă", a spus, joi, Iordănescu.

Chestionat în privinţa posturilor asupra cărora are îndoieli, tehnicianul a menţionat doar că este vorba despre o poziţie din axul central. "Îmi e greu să precizez ce poziţie, pentru că nu ar mai fi secret. Dar vă asigur că e o poziţie din axul central al echipei", a menţionat el.

Iordănescu a recunoscut că nu s-a hotărât deocamdată în ce poziţie să îl folosească pe jucătorul echipei Steaua, Lucian Sânmărtean. "Sânmărtean ştiu că joacă, dar nu ştiu unde. Sânmărtean este un jucător de clasă, de mare valoare. Poate să ducă în spate o echipă, poate să inventeze o pasă genială, e un jucător care îşi pune amprenta pe jocul Stelei. Eu cred că poate să facă acelaşi lucru şi la echipa naţională", a adăugat Anghel Iordănescu.

Partida România - Irlanda de Nord, din etapa a patra a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici