Irina Bara trece în turul secund al turneului de tenis ITF W60 de la Altenkirchen

După victoria spectaculoasă a lui Jaqueline Cristian de la Altenkirchen şi Irina Bara s-a calificat în turul doi al turneului ITF W60 dotat cu premii în valoare de 60.000 euro din Germania.

216 afișări
Imaginea articolului Irina Bara trece în turul secund al turneului de tenis ITF W60 de la Altenkirchen

Bara (201 WTA) a învins-o în primul tur pe austriaca Sinja Kraus (2017 WTA), în două seturi, cu 6-3, 6-2, obţinând calificarea în optimi, acolo unde o va întâlni pe elveţianca Ylena In-Albon (133 WTA), favorita numărul 4 a turneului.

Tot la Altenkirchen, jaqueline Cristian a reuşit să treacă de primul tur şi în proba de dublu, unde, alături de georgiana Ekaterine Gorgodze, au învins cuplul alcătuit din rusoaica Alena Fomina şi nemşoaica Julia Lohoff.

În turul doi, Cristian şi Gorgodze vor întâlni perechea begiano-elveţiană Magali Kempen/ Xenia Knoll.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici