Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului de tenis de la Madrid, deşi a salvat şapte mingi de meci

  • Irina Begu a părăsit turneul de la Madrid după primul tur.
  • Irina Begu a fost învinsă de rusoaica Daria Kasatkina în 3 seturi.
  • Open-ul de la Madrid este dotat cu premii în valoare totală de 2.549.105 euro.
136 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului de tenis de la Madrid, deşi a salvat şapte mingi de meci

Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului de tenis de la Madrid, deşi a salvat şapte mingi de meci

Irina Begu (75 WTA) a fost învinsă, vineri, de rusoaica Daria Kasatkina (37 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-7 în primul tur al turneului de tenis WTA 1000 de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 2.549.105 euro.

Irina Begu s-a impus cu 6-4, într-un prim set în care cele două jucătoare realizaseră 7 break-uri şi în care românca fusese condusă cu 1-3.

Begu a început bine setul secund, cu un break, conducând în permanenţă până la 3-3, când rusoiaca a revenit şi a trecut în avantaj (3-4). În game-ul 8, Begu a salvat două mingi de break şi, după 3 situaţii de 40-40, şi-a adjudecat game-ul egalând (4-4).

După o pauză medicală, solicitată de Begu, Kasatkina a câştigat următoarele două game-uri şi a egalat la seturi, ducând meciul în decisiv.

Spre deosebire de primele două seturi, cele două jucătoare şi-au câştigat serviciul în primele 5 game-uri, doar Begu având două mingi de break, nefructificate. Kasatkina a făcut primul break al setului, ducând scorul la 2-4 şi apoi la 2-5.

În game-ul 8, Irina Begu a salvat 6 mingi de break şi de meci, izbutind să îşi valorifice în cele din urmă serviciul.

Kasatkina a servit pentru meci la 3-5, însă Irina Begu a făcut break-ul ajungând în situaţia de a servi pentru un 5-5 pe care l-a şi obţinut.

Rusoaica şi-a făcut apoi serviciul pentru 5-6, ca mai apoi Irina Begu să fie nevoită să salveze şi a 7-a minge de meci, reuşind în cele din urmă să ducă setul şi partida la tiebreak.

Daria Kasatkina a câştigat în cele din urmă cu 6-4, 4-6, 6-7.

Pentru prezenţa în primul tur al tabloului principal de la Madrid Open, Irina Begu va fi recompensată cu 12.655 euro şi 10 puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici