Irina Begu, în semifinale şi la dublu la turneul de la Roma, alături de Monica Niculescu

Perechea formată din româncele Irina Begu şi Monica Niculescu a câştigat, vineri seară, meciul cu dublul Timea Babos/Yaroslava Shvedova (Ungaria/Kazahstan), scor 7-6 (4), 6-3, în sferturile de finală ale turneului de tenis de la Roma, disputat pe zgură şi dotat cu premii de 2.399.000 euro.

665 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, în semifinale şi la dublu la turneul de la Roma, alături de Monica Niculescu

Irina Begu, în semifinale şi la dublu la turneul de la Roma, alături de Monica Niculescu

Meciul a durat o oră şi 30 de minute. Pe durata partidei, dublul Begu/Niculescu a servit 4 aşi şi a comis 2 duble greşeli. Româncele şi-au pierdut de trei ori serviciul şi au reuşit 4 game-uri pe serviciul adversarelor.

Pentru accederea în turul următor la Roma, Irina şi Monica şi-au asigurat 350 de puncte în clasamentul WTA şi un cec în valoare de 30.920 de euro.

În semifinalele turneului din capitala Italiei, româncele vor întâlni principalele favorite la câştigarea trofeului, Martina Hingis (Elveţia) şi Sania Mirza (India). Hingis şi Mirza se află pe primul loc în clasamentul WTA de dublu şi au patru trofee (printre care Marele Şlem al Australiei) şi două finale în acest an.

Irina Begu (locul 41 WTA la dublu) şi Monica Niculescu (30 WTA la dublu) au jucat doar 5 meciuri în acest sezon împreună. Irina Begu s-a calificat şi la simplu în semifinalele turneului Premier 5 la Roma, unde se va confrunta cu învingătoarea din meciul Serena Williams-Svetlana Kuznetsova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici