Irina Begu s-a calificat dramatic în sferturile turneului de la Praga

  • Irina Begu a ajuns în sferturile turneului de la Praga, acolo unde o va întâlni tot astăzi pe Sorribes Tormo din Spania
  • Partida Irinei cu Leonie Kung a durat mai bine de 3 ore şi jumătate, fiind întreruptă joi seară
  • Dacă trece de Sorribes Tormo, Irina Begu o poate întâlni în semifinale pe Simona Halep
206 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat dramatic în sferturile turneului de la Praga

Profimedia

Irina Begu s-a calificat în sferturile turneului de la Praga după o partidă maraton cu Leonie Kung (locul 157 WTA). Meciul a început joi seară, însă a fost întrerupt din cauza întunericului.

Kung a condus cu 1-0 la seturi şi 5-3 în setul secund, însă Irina Begu a revenit spectaculos şi a împins meciul în decisiv. Acolo, Irina a condus la rândul ei cu 5-2, însă Kung a revenit iar meciul s-a decis în tiebreak.
 
Până la urmă, Irina Begu a câştigat cu scorul de 9-7 în tiebreak după un meci de 3 ore şi 31 de minute. Astăzi, după ora 18.00, Begu o va întâlni pe Sara Sorribes Tomo (locul 84 WTA). 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici