Irina Begu: Victoriile cu Muguruza şi Azarenka mi-au dat foarte multă încredere

Irina Begu (28 WTA) a avut un sezon foarte bun pe zgură, în care a învins mai multe adversare de calibru şi a reuşit să ajungă până în semifinale la Roma, sferturi de finală la Madrid, unde a pierdut cu Simona Halep, iar la Roland Garros s-a oprit în optimi, fiind învinsă de Shelby Rogers.

518 afișări
Imaginea articolului Irina Begu: Victoriile cu Muguruza şi Azarenka mi-au dat foarte multă încredere

Irina Begu: Victoriile cu Muguruza şi Azarenka mi-au dat foarte multă încredere (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Dincolo de premiile importante câştigate în ultimele două luni, aproximativ 400.000 de dolari, Irina Begu e fericită de faptul că a învins jucătoare din primele zece, insă regretul rămâne eliminarea în optimile de finală de la French Open, unde a pierdut în faţa americancei Shelby Rogers.

"Faptul că eu am câştigat cu Muguruza şi Azarenka mi-a dat un plus de încredere! Pot să mă bat cu ele de la egal la egal, iar asta îmi dă speranţe şi o motivaţie în plus că pot să ajung în top 20 şi chiar în top 10 la un moment dat", a declarat Begu pentru Dolce Sport.

Pentru Irina urmează acum sezonul de iarbă, iar în pregătirea Wimbledonului va disputa turneele de la Birmingham şi Eastbourne.

"Urmează turneul de la Birmingham, Eastbourne şi Wimbledon, toate pe iarbă. Mă pregătesc pe hard o săptămână, după care, cu câteva zile înainte de Birmingham, merg acolo să pregătesc sezonul de iarbă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici