Irina Begu: A fost o săptămână incredibilă, mă bucur că am jucat cu Serena Williams

Irina Begu s-a oprit în semifinalele turneului de la Roma după ce a fost învinsă de Serena Williams în două seturi, scor 6-4, 6-1, dar sportiva noastră este mulţumită de parcursul şi evoluţiile sale din ultima perioadă.

1667 afișări
Imaginea articolului Irina Begu: A fost o săptămână incredibilă, mă bucur că am jucat cu Serena Williams

Irina Begu: A fost o săptămână incredibilă, mă bucur că am jucat cu Serena Williams (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"A fost o săptămână incredibilă, cu performanţe. Am prins mai multă încredere şi mă bucur că am avut ocazia să joc cu Serena în semifinale. Şansa de a putea să joc împotriva ei m-a făcut să văd lucrurile altfel şi sper să mă ajute pe viitor. Ea a returnat foarte bine... Poate nici eu n-am servit atât de bine pe cât mi-aş fi dorit, însă returul ei a fost întotdeauna foarte agresiv, mă punea sub presiune şi automat intram în defensivă. Uneori, chiar dacă tu îţi doreşti foarte mult, încerci să faci aproape imposibilul, ea are nişte lovituri incredibile şi chiar mă bucur că am avut ocazia să joc cu ea. E normal, Serena e numărul 1, mă aşteptam la un meci foarte greu, mă aşteptam să servească foarte bine, să returneze foarte bine, eram pregătită, însă am încercat să fac tot ce am putut eu, atât am reuşit. Repet, mă bucur că am jucat cu ea şi mi-am dat seama la ce nivel sunt şi că pot să fac faţă. Au fost raliuri lungi unde am ţinut pasul cu ea", a declarat Irina Begu la finalul meciului cu Serena.

Irina Begu a atins cel puţin sferturile de finală la ultimele trei turnee importante la care a evoluat, Charleston, Madrid şi Roma, iar acest lucru îi conferă poziţia a 28-a în clasamentul mondial şi statutul de cap de serie la Roland Garros.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici