Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu şi Raluca Olaru, convocate pentru Fed Cup

Jucătoarele de tenis Irina-Camelia Begu, locul 36 WTA, Alexandra Dulgheru, locul 68 WTA, Andreea Mitu, locul 107 WTA, şi Raluca Olaru, locul 58 WTA la dublu, au fost convocate de căpitanul nejucător Alina Tecşor, pentru întâlnirea cu Canada, din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei.

131 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu şi Raluca Olaru, convocate pentru Fed Cup

Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu şi Raluca Olaru, convocate pentru Fed Cup (Montaj foto)

Numărul 1 român, Simona Halep, locul 3 WTA, a anunţat că nu participă la această întâlnire, iar Monica Niculescu, locul 62 WTA, acuză probleme fizice şi a declinat şi ea prezenţa la Montreal.

Totuşi, Niculescu s-a calificat, miercuri, în turul al doilea la Katowice Open după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva franceză Kristina Mladenovic.

Partida Canada - România din barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup va avea loc în 18 şi 19 aprilie, la Arena Maurice Richard din Montreal.

Învingătoarea va evolua în 2016 în cea mai înaltă divizie a competiţiei, iar învinsa va juca în Grupa Mondială II.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici