Istvan Kovacs, delegat la partida din Champions League dintre AC Milan şi Borussia Dortmund

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce partida din Champions League dintre AC Milan şi Borussia Dortmund, care va avea loc marţi, de la ora 22:00, în runda a cincea a grupei F a competiţiei, anunţă FRF.

286 afișări
Imaginea articolului Istvan Kovacs, delegat la partida din Champions League dintre AC Milan şi Borussia Dortmund

Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de arbitrii-asistenţi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, al patrulea oficial fiind Marcel Bîrsan. În camera VAR se vor afla Pol van Boekel (Ţările de Jos) şi Cătălin Popa.

FRF notează că acesta este al treilea meci în faza grupelor UEFA Champions League al lui Istvan Kovacs, care a mai condus partidele Newcastle – PSG (scor 4-1) şi Arsenal Londra – FC Sevilla (2-0).

Într-o altă partidă, Lazio Roma – Celtic Glasgow, Alexandru Deaconu va fi observator al brigăzii de arbitri condusă de Halil Umut Meler, din Turcia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici