Italia renunţă la organizarea CM de nataţie, din lipsă de fonduri

Federaţia de Nataţie din Italia a anunţat că renunţă la organizarea Campionatului Mondial din 2014, prevăzut să aibă loc la Catania, din lipsă de fonduri.

165 afișări
Imaginea articolului Italia renunţă la organizarea CM de nataţie, din lipsă de fonduri

Catania renunţă la organizarea CM de nataţie, din lipsă de fonduri (Imagine: Cosmin Dan/Arhiva Mediafax Foto)

Forul italian a comunicat că a luat această decizie după ce autorităţile din Sicilia, care s-au angajat să suporte costurile organizării competiţiei din 2014, au anunţat că nu mai pot face asta, din cauza crizei economice, informează site-ul abc.es.

Federaţia italiană şi cea internaţională au cerut în repetate rânduri autorităţilor din Sicilia să-şi respecte obligaţiile financiare, însă fără succes.

Catania a obţinut pe 14 decembrie 2010 dreptul de a organiza CM de nataţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici