Italianul Bagnaia, a treia victorie consecutivă la MotoGP-ul Austriei

"A fost o cursă foarte, foarte lungă, foarte grea", a declarat Bagnaia, în vârstă de 25 de ani, care a câştigat a cincea sa cursă din acest sezon.

222 afișări
Imaginea articolului Italianul Bagnaia, a treia victorie consecutivă la MotoGP-ul Austriei

Francesco Bagnaia, Facebook

Italianul Francesco Bagnaia a câştigat duminică cursa austriacă de MotoGP, fiind a treia victorie consecutivă.

Bagnaia a condus de la început până la sfârşit pe motocicleta sa Ducati - a şasea victorie în cele şapte MotoGP-uri de când cursa a revenit în program - dar campionul mondial francezul Fabio Quartararo a luptat cu dârzenie pe un circuit care nu favorizează Yamaha şi a terminat pe locul doi.

Pe locul trei s-a clasat australianul Jack Miller (Ducati).

"A fost o cursă foarte, foarte lungă, foarte grea", a declarat Bagnaia, în vârstă de 25 de ani, care a câştigat a cincea sa cursă din acest sezon.

"Cu toate acestea, sunt foarte fericit că a fost greu la final, pentru ultimele două tururi am încercat să fiu cât mai calm posibil pentru a nu face o greşeală. Pneurile mele erau aproape complet uzate, iar Fabio mă depăşea tot timpul. Cu toate acestea, sunt încântat de rezultatul final, deoarece am câştigat încă cinci puncte".

Bagnaia a declarat că speră că va avansa şi mai mult în fruntea clasamentului MotoGP din San Marino, la Misano, peste două săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici