ITF a anunţat sferturile de finală ale Cupei Davis. Se preconizează un nou duel din clasicul Big4

ITF a anunţat marţi rezultatele tragerii la sorţi pentru sferturile de finală ale Cupei Davis, ce vor avea loc între 21 şi 26 noiembrie la Malaga. Novak Djokovic şi Any Murray s-ar putea reîntâlni, după Mastersul de la Madrid de anul trecut.

166 afișări
Imaginea articolului ITF a anunţat sferturile de finală ale Cupei Davis. Se preconizează un nou duel din clasicul Big4

ITF a anunţat sferturile de finală ale Cupei Davis. Se preconizează un nou duel din clasicul Big4

În urma tragerii la sorţi au rezultat următoarele confruntări:

Canada - Finlanda
Cehia - Australia
Italia - Ţările de Jos
Serbia - Marea Britanie.


Campioana în exerciţiu Canada, care a avut parte de o săptămână extraordinară la Bologna, graţie cvasinecunoscuţilor Alexis Galarneau şi Gabriel Diallo, îşi vor continua apărarea titlului în Final 8 împotriva Finlandei.

Finlandezii, care au reuşit victorii surprinzătoare în faţa SUA şi a Croaţiei la Spilt, la prima lor apariţie în faza grupelor finale ale Cupei Davis, vor spera la o nouă demonstraţie remarcabilă împotriva oamenilor lui Frank Dancevic.

Câştigătorul meciului dintre cele două va juca în semifinale cu învingătoarea dintre Cehia şi Australia. Va fi o sarcină dificilă pentru oamenii lui Lleyton Hewitt, având în vedere că cehii au fost singura echipă care a ieşit din fazele grupelor cu un bilanţ imaculat de nouă victorii din nouă meciuri jucate.

Italia va înfrunta Olanda, un test dificil pentru batavi, împotriva unei echipe italiene care poate apela la jucători precum Jannik Sinner, Matteo Berrettini, Lorenzo Musetti şi eroul din faza grupelor, Matteo Arnaldi.

Marea Britanie, care a eliminat Franţa într-un meci palpitant în faţa a 13.000 de fani la Manchester duminică, se află în faţa unei alte sarcini extrem de dificile, urmând să joace împotriva Serbiei lui Novak Djokovic.

Britanicii, chiar şi în ciuda ameninţării reprezentate de cel care a fost de 24 de ori campion de Grand Slam, au mari speranţe de a să evolueze în semifinale cu Italia sau Olanda, luând în considerare calitatea jocului prestat în faza grupelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici