Iubitul Arynei Sabalenka, fostul jucător de hochei Konstantin Koltsov, ucis la Miami - presă

  • Presa din Belarus a anunţat luni noaptea că fostul jucător de hochei de la Pittsburgh Penguins, Konstantin Koltsov, partenerul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a decedat la vârsta de 42 de ani.
  • El se afla la Miami, alături de Sabalenka, la Miami Open.
  • Unele surse susţin chiar că ar fi fost ucis.
15325 afișări
Imaginea articolului Iubitul Arynei Sabalenka, fostul jucător de hochei Konstantin Koltsov, ucis la Miami - presă

Vestea a apărut luni seară în mass-media din Belarus. Potrivit publicaţiei online Zerkalo, care susţine că informaţia e confirmată din două surse apropiate familiei fostului internaţional belarus, acesta ar fi fost ucis. Ştirea decesului lui Koltsov a fost confirmată pe baza altor surse apropiate sportivului şi de publicaţia bielorusă Nasha Niva.

Decesul a fost confirmat oficial de către Federaţia de Hochei din Belarus şi de către clubul său.

"Cu profundă tristeţe vă informăm că antrenorul echipei Salavat Yulaev Konstantin Koltsov a decedat. A fost o persoană puternică şi veselă, a fost iubit şi respectat de jucători, colegi, fani. Konstantin Evgenievici s-a înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Koltsov a câştigat Campionatul Rusiei şi Cupa Gagarin ca parte a lui Salavat Yulaev, a făcut o treabă excelentă în staff-ul tehnic al echipei", a precizat clubul într-un comunicat.

Koltsov a jucat 123 de meciuri pentru echipa naţională a Belarusului, iar după retragerea din 2016 a devenit antrenor, actualmente secund al echipei ruse Salavat Yulaev. Conform Zerkalo, el urma să preia rolul de antrenor al lui Dinamo Minsk şi al echipei naţionale a Belarusului.

Koltsov a participat cu echipa naţională la două ediţii ale Jocurilor Olimpice şi la nouă campionate mondiale.

Se presupune că Koltsov ar fi fost alături de Sabalenka, cea care se pregăteşte să ia startul la Miami Open, care va începe marţi, pe 19 martie.

Fanii tenisului au remarcat că ea a fost scoasă din programul de antrenament şi a nu a mai fost activă pe reţelele de socializare, cu postări de la Miami.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici