Iuliu Mureşan şi Cristi Borcea, reprezentanţii LPF în Comitetul Executiv al FRF

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, şi directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, au fost desemnaţi, luni, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), reprezentanţi ai acestui for în Comitetul Executiv al FRF.

2 afișări
Imaginea articolului Iuliu Mureşan şi Cristi Borcea, reprezentanţii LPF în Comitetul Executiv al FRF

Iuliu Mureşan şi Cristi Borcea, reprezentanţii LPF în Comitetul Executiv al FRF

Cei doi îi vor înlocui pe oficialii cluburilor Gloria Bistriţa şi FC Steaua, al căror mandat expirase expirase.

"Au fost desemnaţi domnul Mureşan de la CFR şi domnul Borcea de la Steaua", a declarat finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, care apoi s-a corectat, spunând că Borcea este de la Dinamo.

În cadrul Adunării Generale Extraordinare a LPF conducătorii grupărilor din primul eşalon au discutat şi modalitatea de acordare a drepturilor de televizare pentru sezoanele 2008 - 2011, însă nu au ajuns la o concluzie, iar discuţiile au fost amânate. "Trebuie să se facă o licitaţie internaţională ca la carte", a precizat Porumboiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici