Ivan Rakitic: Au marcat 4 goluri, dar doar 3 șuturi au fost ale lor. Felicit Franța!

Mijlocașul echipei FC Barcelona, Ivan Rakitic, nu a putut să își ascundă dezamagirea la finalul partidei Franța - Croația 4-2.

2 afișări

"Am fost echipa mai bună în prima jumătate a meciului, am atacat, dar am fost ghinioniști în seara aceasta (n.r.: duminică, 15 iulie). Au marcat 4 goluri, dar doar 3 șuturi au fost ale lor. Cu toate acestea, felicit Franța, a meritat să câștige!", a declarat Rakitic la finalul turneului final.

Înaintea meciului, Ivan Rakitic (30 de ani) a declarat că pentru a câștiga Cupa Mondială ar fi renunțat definitiv la fotbal. "Prefer să renunţ la ghetele de fotbal, luni (n.r.: 16 iulie), dacă ăsta este preţul pentru a câştiga Campionatul Mondial", au fost cuvintele mijlocașului croat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici