Jack Grealish se pregăteşte să devină DJ şi şi-a anunţat numele de scenă - „DJ Grealo"

Jack Grealish a impresionat miercuri în confruntarea dintre Manchester City împotriva celor de la Copenhaga, în Liga Campionilor, dar se pare că în afara terenului e decis să impresioneze şi mai multă lume, cu noua sa pasiune.

139 afișări
Imaginea articolului Jack Grealish se pregăteşte să devină DJ şi şi-a anunţat numele de scenă - „DJ Grealo"

Jack Grealish se pregăteşte să devină DJ şi şi-a anunţat numele de scenă - „DJ Grealo"

Aspirantul DJ Jack Grealish este hotărât să înveţe să mixeze muzică şi să arate de ce Manchester City a plătit o sumă record de 100 de milioane de lire sterline pentru el.

Grealish învaţă să fie DJ în timpul liber şi şi-a dat porecla de "DJ Grealo". El recunoaşte că este „îngrozitor", în contrast total cu forma sa sportivă care se îmbunătăţeşte meci de meci, după un prim sezon dificil pe Etihad.

Conducătorul de joc englez a fost desemnat jucător al meciului în victoria cu 5-0 al lui City în Liga Campionilor, împotriva lui FC Copenhaga. Grealish pune cap la cap o serie consistentă de meciuri în care s-a aflat în formă, după ce a fost accidentat în al doilea meci al sezonului. Astfel, deocamdată, din fericire pentru el, nu va trebui să se bazeze încă pe calităţile sale de DJ.

„Încerc să învăţ să fiu DJ în acest moment - DJ Grealo", a spus britanicul citat de The Mirror. „Sunt groaznic, dar totul durează. Încerc să învăţ şi spaniola cu accentul meu de Brummie. Vreau să învăţ alte lucruri în afară de fotbal, să am un hobby şi alte chestii. Evident, anul trecut m-am acomodat, dar vreau să încep să fac performanţă.

„Am făcut-o în unele momente în sezonul trecut, poate nu am fost suficient de consecvent, iar acesta este un lucru pe care îl pot îmbunătăţi în acest an. Nu mă simt încă în formă maximă, dar sper că asta va veni cu cât voi juca mai multe meciuri. Cred că atunci veţi vedea ce e mai bun din mine".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici