Jacqueline Cristian s-a oprit în sferturile de finală la Charleston

La Charlestone (SUA), după ce a câştigat primul set la tie-break, românca le-a cedat pe următoarele două în faţa rusoaicei Daria Kasatkina.

136 afișări
Imaginea articolului Jacqueline Cristian s-a oprit în sferturile de finală la Charleston

Jacqueline Cristian s-a oprit în sferturile de finală la Charleston

După 3 victorii pe tabloul principal, Jacqueline Cristian, 25 de ani şi locul 83 WTA, n-a putut trece, vineri seară, de rusoaica Daria Kasatkina, 26 de ani şi locul 11 mondial.

Favorita 4 a întrecerii s-a impus cu scorul 6-7 (4), 6-2, 6-3, după două ore şi 43 de minute de joc.

Până în „sferturi”, Cristian a eliminat doar sportive din SUA: Sachia Vickery, Madison Keys şi Emma Navarro. 

În clasamentul live WTA, după performanţa de pe zgura americană, românca apare urcând 9 locuri în ierarhia mondială, până pe poziţia a 74-a.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici