Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală la turneul ITF W60 de la Zagreb

Jaqueline Cristian continuă să fie într-o formă destul de bună, ea ajungând miercuri în sferturile de finală ale turneului de tenis feminin ITF W60 de la Zagreb, după ce în luna martie a câştigat turneul de la Palmanova, iar în aprilie a făcut semifinală la Koper.

160 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală la turneul ITF W60 de la Zagreb

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile de finală la turneul ITF W60 de la Zagreb

Cristian (159 WTA) e acum în turul 3 la Zagreb, după ce a învins-o în optimile de finală pe columbiana Emiliana Arango (2028 WTA), cu 6-4, 6-2, la capătul unui meci ce a durat o oră şi 32 de minute.

În primul set, românca şi-a asigurat rapid un avantaj considerabil, de 5-0, pus în pericol de columbiană, care recuperat defcitul de două break-uri. Cristian a rezolvat însă setul cu un nou break, după care, în actul secund, s-a desprins de la 2-2, obţinând calificarea.

În sferturile de finală, Cristian, favorită numărul 3, o va întâlni vineri pe croata Jana Fett (277 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici