Jarno Trulli va semna acordarea licenţei Grand Prix One pentru România

Pilotul italian de Formula 1 Jarno Trulli va semna sâmbătă, la Bucureşti, în cadrul unei conferinţe de presă, cu compania South Pacific Group, contractul de acordare a licenţei pentru construirea unui circuit Grand Prix One în România.

20 afișări
Imaginea articolului Jarno Trulli va semna acordarea licenţei Grand Prix One pentru România

Jarno Trulli va semna acordarea licenţei Grand Prix One pentru România (Imagine: Mediafax Foto)

"Ideea dezvoltată de către Jarno Trulli, Grand Prix One este un complex de retail de modă realizat la standarde europene, care include un hotel internaţional, show room-uri pentru maşini şi motociclete şi un circuit de curse auto care va servi atât pentru cursele de maşini, cât şi pentru testarea automobilelor şi motocicletelor expuse. România este doar una dintre cele şase locaţii unde reprezentanţii Grand Prix One şi-au anunţat intrarea", se arată într-un comunicat transmis joi MEDIAFAX de către South Pacific Group, compania care va dezvolta Grand Prix One în România.

Cu o suprafaţă construită de peste 200.000 de metri pătraţi, Grand Prix One va avea o galerie comercială întinsă pe o suprafaţă de 60.000 de metri pătraţi, restaurante, cafenele, terenuri de joacă pentru copii şi o clădire de birouri.

Complexul va atrage anual, potrivit estimărilor celor care promovează conceptul Grand Prix One, mai mult de patru milioane de vizitatori, atât din România, cât şi din afara ţării.

Deşi iniţial se anunţase că circuitul va fi construit la Snagov, în prezent acestă locaţie nu mai este atât de certă.

"O comisie de experţi din partea comitetului de investiţii se află în faza finală a analizei a două locaţii pentru proiect, ambele aflându-se la 20-25 kilometri de centrul Bucureştiului", se mai arată în comunicat.

Grand Prix One Romania este preconizat să se deschidă la sfârşitul anului 2010, iar costul al proiectului va depăşi 250 de milioane de euro.

Din echipa Grand Prix One care va semna sâmbătă, la Bucureşti, contractul de acordare a licenţei pentru România va face parte şi australianul Michael Doohan, multiplu campion mondial la motociclism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici