Jean Paul Mendy a sosit în România pentru meciul cu Bute

Pugilistul Jean Paul Mendy a sosit, luni, în România, cu o cursă de la Paris ce a avut 40 de minute întârziere, în vederea meciului cu Lucian Bute, programat în week-end şi în care românul îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială.

334 afișări
Imaginea articolului Jean Paul Mendy a sosit în România pentru meciul cu Bute

Jean Paul Mendy a sosit în România pentru meciul cu Bute (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Sunt pentru a treia oară în România. Sper să fie o luptă frumoasă. Nu ştiu dacă meciul se va termina înainte de limită", a declarat Mendy.

Jean Paul Mendy va susţine un antrenament public, marţi, de la ora 13.00, la AFI Cotroceni, la o oră după cel al lui Bute. Miercuri, ora 12.00, va avea loc conferinţa de presă comună Lucian Bute-Jean Paul Mendy, la Hotel Marriott. Vineri, la ora 12:00, va avea loc cântarul oficial Lucian Bute, Jean Paul Mendy la Hotel Marriott.

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici