Jenson Button a câştigat Marele Premiu al Canadei

Pilotul Jenson Button de la McLaren-Mercedes a câştigat, duminică, la Montreal, Marele Premiu al Canadei, a şaptea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, după ce l-a depăşit în ultimul tur pe Sebastian Vettel de la Red Bull, care a trecut al doilea linia de sosire.

486 afișări
Imaginea articolului Jenson Button a câştigat Marele Premiu al Canadei

Jenson Button a câştigat Marele Premiu al Canadei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe locul trei s-a clasat Mark Webber (Red Bull), iar pe patru a terminat Michael Schumacher (Mercedes GP).

Au mai punctat Vitali Petrov (Lotus Renault) - locul 5, Felipe Massa (Ferrari) - locul 6, Kamui Kobayashi (Sauber) - locul 7, Jaime Alguersuari (Toro Rosso) - locul 8, Rubens Barrichello (Williams ) - locul 9 şi Sebastien Buemi (Toro Rosso) - locul 10.

Piloţii Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) şi Fernando Alonso (Ferrari) au abandonat.

Cursa canadiană a fost oprită timp de două ore din cauza ploii torenţiale care a căzut la Montreal.

Următoarea etapă, Marele Premiu al Europei, va avea loc peste două săptămâni, la Valencia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici