Jenson Button şi soţia sa, prădaţi în Franţa

Campionul mondial de Formula 1 Jenson Button şi soţia lui, Jessica, au fost, luni, victimele unui furt, petrecut la Saint-Tropez, unde cei doi închiriaseră o vilă pentru vacanţă, atacatorii folosind se pare un gaz anestezic, pe care l-au introdus prin instalaţia de aer condiţionat, informează BBC.

242 afișări
Imaginea articolului Jenson Button şi soţia sa, prădaţi în Franţa

Jenson Button (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un purtător de cuvânt al pilotului echipei McLaren-Honda a precizat că au fost furate bunuri în valoare de 300.000 de lire sterline (425.000 de euro), printre care un inel de logodnă, despre care presa engleză scrie că ar valora 250.000 de lire sterline. În vilă se aflau şi priteni ai cuplului. Nimeni nu a fost rănit, dar cei doi au fost foarte agitaţi.

"Doi bărbaţi au intrat pe proprietate în timp ce toţi dormeau, furând mai multe piese de bijuterie, inclusiv inelul de logodnă al lui Jessica. Poliţia a precizat că astfel de atacuri reprezintă o problemă în creştere în regiune, iar infractorii merg atât de departe încât îşi gazează victimele prin instalaţia de aer condiţionat înainte de a da spargerea", a declarat purtătorul de cuvânt al pilotului britanic.

Jenson Button, campion mondial în 2009, când concura pentru Brawn GP, şi fotomodelul japonez de origine argentiniană Jessica Michibata s-au căsătorit în decembrie.

Campionatul Mondial de Formula 1 este întrerupt pentru obişnuita vacanţă de vară, programată în fiecare an în luna august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici