Jimmy White: În România sunt condiţii bune pentru dezvoltarea jocului de snooker

Jucătorul englez de snooker Jimmy White, care va susţine un joc demostrativ sâmbătă, în ultima zi a Campionatului European de snooker de la Bucureşti, a declarat că în România sunt condiţii foarte bune pentru dezvoltarea acestui sport.

126 afișări
Imaginea articolului Jimmy White: În România sunt condiţii bune pentru dezvoltarea jocului de snooker

Jimmy White: În România sunt condiţii bune pentru dezvoltarea jocului de snooker (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am venit pentru o zi în România pentru a participa la o demonstraţie. Jocul a devenit popular în ţări ca Germania şi România. În România sunt condiţii bune pentru dezvoltarea jocului. Am vorbit cu Ronny O' Sullivan şi mi-a spus că vrea să-i povestesc lucruri despre România şi poate va veni aici peste câteva luni. Pentru o demonstraţie la care să participe Ronny trebuie o sală mai mare, pentru că în Germania a strâns 2.000 de oameni", a precizat sportivul britanic.

White a precizat că jucătorii de snooker devin prieteni între ei, deoarece călătoaresc foarte mult împreună la turnee: "Ne plimbăm foarte mult prin lume, iar în snooker e foarte greu să-ţi organizezi viaţa pentru că nu ştii niciodată unde vor avea loc turnee sau demonstrative. Pentru că snookerul nu este fotbal. Când mergem împreună prin toată lumea, noi jucătorii devenim prieteni. Toţi încercăm să câştigăm, dar suntem oameni. Nu ai de ales, trebuie să devii prieten cu cei cu care călătoreşti".

Jimmy White va susţine, sâmbătă, de la ora 17.00, un meci demostrativ împotriva mai multor jucători de sooker din România, la sala Geneva din Rin Grand Hotel Bucureşti.

James Warren "Jimmy" White, supranumit "Whirlwind", în vârstă de 48 de ani, este un jucător profesionist de snooker, care a ajuns de şase ori în finala Campionatului Mondial de snooker, dar pe care a pierdut-o de tot atâtea ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici