JO de Iarnă: Hogiu şi Pepene, ultimii sportivi care vor concura pentru România

Sportivii români Petrică Hogiu şi Paul Pepene vor concura, duminică, în ultima zi a Jocurilor Olimpice de la Vancouver, în proba de 50 de kilometri start în bloc din cadrul concursului de schi fond.

15 afișări
Imaginea articolului JO de Iarnă: Hogiu şi Pepene, ultimii sportivi care vor concura pentru România

JO de Iarnă: Hogiu şi Pepene, ultimii sportivi care vor concura pentru România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Proba va începe la ora 19.30, fiind ultima în care va fi reprezentată România la Vancouver.

Sâmbătă, pentru România vor concura şase sportivi în probele de schi alpin, schi fond şi bob patru persoane.

Gabriel Ioan Nan va lua startul, începând cu ora 20.00, în prima manşă a probei de slalom. În cazul în care va termina prima cursă, Nan va concura, de la 23.45, în manşa secundă.

De la ora 21.45, Monika Gyorgy va participa în proba de 30 de kilometri, start în bloc.

La bob patru persoane, Dănuţ Ioan Dovalciuc, Florin Crăciun, Nicolae Istrate şi Ionuţ Andrei vor participa la manşele a treia (23.00) şi a patra (00.35).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici